Tisk

Diskuze na téma: Podřipská liga 2014 - návrhy na změny, zlepšení, ale i kritické názory

Pavel Novák, SDH Hrobce napsal(a) ve středu 23. října 2013 v 8.46:33:

Pokud někdo má nějaké návrhy jak zlepšit závody PHL, tak sem s nimi. Jde hlavně o zachování PS12, bodování, půjčování závodníků, rozhodování rozhodčích, oceňování družstev atd. Určitě musíme pozměnit text v pravidlech o půjčování. Je to tam napsané o malinko jinak, než je praxe.

Antonín Henych, SDH Předonín napsal(a) ve středu 23. října 2013 v 19.49:17:

Podle mého názoru by taky měla ps12 zůstat, ale byli takové zvěsti že by se měla příští rok běhat celá PHL na 2B s tím osobně nesouhlasím sice se to zrychlí, ale není z toho takový požitek, když už tak by se mohli více dělat paralerky ;) toď můj názor

Pavel Novák, SDH Hrobce napsal(a) ve čtvrtek 24. října 2013 ve 12.44:59:

Abych napsal pravdu, tak v PPS12 bych udělal změnu, jelikož jsou čím dál tím větší problémy se mašinami. Ale to je jen můj osobní názor. Samozřejmě, že by se měla spíše vyjádřit družstva, pro která se to dělá. Pokud rada nebude mít zpětnou vazbu, tak nebude moct vyhodnotit situaci. Takže šup sem s názory. Nevím kde se také objevili zvěsti, že se bude celá PHL běhat na 2B. Rada o ničem takovém nejednala a zatím o tom pokud vím ani nepřemýšlela. Osobně se mi nelíbí zkrátit trať na 2B v kategorii TOP muži.

Antonín Henych, SDH Předonín napsal(a) v neděli 27. října 2013 v 7.19:17:

Víš sam jak to na závodech chodí, jedna baba povidala apod. Ale jestli je to takhle tak je to OK.

Podřipská hasičská liga v požárním útoku

Podřipská hasičská liga © 2025 ~ Vytvořil milanpala.cz ~ Redakční systém FSL CMS